Segway Sitges
Home Segway Sitges Book Sitges Faq's Fotos Rutes especials

SEGWAY SITGES
BENVINGUTS!

PRESENTACIÓ

Som gent de Sitges, que estima la vila, la seva llum, el mar, la seva gastronomía, la seva gent, la seva cultura... Us proposem que conegueu el poble de la forma més divertida: En un Segway x2.

Sitges és un poble amb molta història i moltes curiositats. L’esglèsia de Sant Bartomeu, El Cau Ferrat, les platges, els jardins del Terramar, l’ermita del Vinyet, etc. Acompanya’ns en una ruta de una hora i mitja i deixa’t seduir per la bellesa de la vila.

No som guies culturals, però en 90 minuts coneixerás part de la nostra història, amb anècdotes i curiositats, sempre en un ambient alegre i desenfadat.

Amb un Segway x2 la ciutat es transforma, moure’s és ara una nova experiencia, és com volar. Amb una lleugera inclinació del cos, el vehicle es desplaça endavant o enrera.

Es un vehicle, elèctric, ecològic, silenciós, respectuós amb el medi ambient, d’una bellesa extrema i molt molt divertit.

Tots podem gaudir d`aquesta atracció; families, parelles, amics, nens, grups, events, comiats de solter i/o soltera....Ara ja saps qué fer; Segway Sitges és pura diversió.

Segway Sitges
Segway Sitges
www.segwaysitges.com/city.asp
www.barcelonasunsegway.es
es-la.facebook.com/SegwaySitges
Segway SitgesCatalà Castellano English Barcelona Segway Glides Dinamic Solutionswww.segwaysitges.com . info@segwaysitges.com
Segway Sitges
08870 Sitges
Tel: +34 693 94 94 41

Nota Legal . Mapa Web . By Anunzia